Omsorg för detaljerna

 

Med ett brunnslock från Brunnspecialisten får du ett brunnslock som är slitstarkt, har lång livslängd och marknadens högsta barnsäkerhet. Det kan du lita på!

Under mer än 10 års tid har vi jobbat med att utveckla en mängd olika produkter för brunnar och det kommer vi att fortsätta med! En stor nyhet är att vi under 2016 gör en stor satsning på miljöarbetet och byter helt tillverkningsmetod. Vi övergår till att tillverka alla våra glasfiberarmerade brunnslock med vakuuminjiceringsteknik!

Vacuuminjicering är idag den mest miljövänliga metoden för att tillverka glasfiberprodukter. Locken blir dessutom starkare än när lock tillverkas på mer traditionellt sätt med sprutning eller handläggning. Brunnslocken blir även mer tåliga mot solens UV strålning.

 

Idag tillverkar vi inte bara glasfiberarmerade produkter utan även produkter såsom brunnslock i aluminium och stål för användning inom järnvägen. Med tiden så har vi blivit en ledande aktör inom flera flera områden både inom järnvägssidan såväl som VA sidan med våra olika typer av brunnslock och individuella lösningar för brunnar.

 

 

Brunnspecialisten Sverige AB
info@brunnspecialisten.se

Provade

 


Produkterna är provade av:

Återförsäljare

Träffa oss på...